4 Haziran 2011 Cumartesi

tarihin gördüğü en masum buse

...
genç adam boynunda hissettiği o küçük nemli buse sonrası şaşırıyor. gayri ihtiyari eli bu buseyi bırakan dudaklara yöneliyor fakat sonradan vazgeçiyor. hafifçe utanarak çekiyor elini. dur bakalım diyor kendi kendine..bayan kadife ceket, gülümsüyor. genç adamsa bu hoş gülümsemeyi artık benimsemiş, bunu görmek hoşuna gidiyor. hep böyle kalabilir mi acaba diye geçiriyor içinden; dudakların sevimli iki kıvrıma dünüştüğü bu mizaç iyiden iyice yerleşiyor belleğine. bu arada koku yine görevini yerine getiriyor.
...

...
genç adam kararını verdi. zihnine kazınan bu gülümsemenin sahibesine, bayan siyah kadife cekete bir kez daha baktı. yaklaştı ve burnunun ucuna bir öpücük kondurdu. tam bu esnada aldığı nefes ciğerlerine kadar taşıdı o artık beğenmekte olduğu kokuyu. o sırada genç kadının narin boynuna takıldı gözü. incecik boynun kokusunu ve ne yalan söylesin tadını merak etti bir an. ikisi birlikte kimbilir ne kadar güzeldir diye düşündü..
fakat hemen toparlandı, kendine kızdı. ne yapıyordu ki? fakat karamel saçlı kız da gözlerini dikmiş ona bakıyordu.
...

...
genç adam çenesine aldığı buse sonrası, dayanamadı ve genç kadının dudaklarına tarihin gördüğü en masum buseyi kondurdu. ve sonra bekledi...bekledi..
...