14 Haziran 2011 Salı

nereden bilsindi

...
''köfteyi severim" dedi genç adam. sahiden severdi. hele kimi marmara bölgesi köfteleri ile arası çok iyiydi. (bkz: inegöl, tekirdağ vs..) ancak iyi yapılmış olmalıydı, özen gösterilmiş. iyi sonuç veren hemen her şey gibi..
...

...
kadın genç adamın elini bırakmadan ayağa kalkmış genç adamı dinliyordu. bir an içinden ne kadar ılık bakıyor diye geçirdi ama genç adamın konuşmasını bölmek istemediği için bunu söyleyemedi. tıpkı diğer söyleyemedikleri gibi.. yemek yemek için yola çıktıklarında kadının aklında yemeği birlikte hazırlamak vardı ama genç adam biraz uzak mı duruyordu..
...

...
genç adamın karnı o kadar acıkmıştı ki, genç kadınla birlikte yemek yiyecek olması da birleşince bir an çok mutlu hisetti kendisini. yüzü gülüyordu, bu defa çok uzağında olmayan o diğer yüze baktı.. gözlerinin içine bakıyordu. nereden bilsindi birlikte yemek yapmak istediğini, nasıl anlasındı ki gülerek birlikte yapılan yemeğin, zevkle tükenmek istediğini..? bunları düşünürken genç kız biraz durgun bir ifade ile baktı yüzüne o sırada.
...